hvid logo
Strategisk rådgivning
RÅDGIVNING
Strategisk rådgivning af bestyrelse og direktion.

Flemming Dybbøl kan se Jeres virksomhed fra nye vinkler, stille de svære – men ofte nødvendige – spørgsmål og guide Jer til at finde nye veje og løsninger. Flemming har et skarpt blik for, hvad der virker og ikke virker og ikke mindst har han evnen til, at få Jer til se på Jeres egen virksomhed fra en ny vinkel.

Ingen brancher står stille og det er vigtigt at udvikle og se på nye ideer på alle områder, inklusiv dem, hvor det går godt i forvejen. “If it works dont fix it” er rigtigt, men vi skal altid undersøge, hvilke nye ideer og udviklingsmuligheder der er, også selvom det går godt.

PROJEKTSTYRING
Projekt- og
Event rådgivning

Flemming Dybbøl der blandt meget andet er tidligere opstillings- og afviklingsansvarlig på SMUKFEST, Administrerende Direktør for Smuk Event A/S og Kulturcentret Godsbanen, har stor erfaring med at planlægge og afvikle større events, koncerter og kulturarrangementer. 

Flemmings netværk i event- og underholdningsbranchen er meget stort og det er ofte præcis det, der skal til, for at får de rigtige samarbejdspartnere, sponsorer, leverandører, og dermed sikre, at Jeres event bliver en succes. 

Udtalelser