hvid logo
Foredrag
FOREDRAG / PEPTALKS / WORKSHOP
Rock'n'Roll Leadership - Virksomheds ledelse, med kreativitet og innovation.
Flemming Dybbøl har en baggrund som bl.a. Kommerciel Direktør og bestyrelsesmedlem for Smukfest, Major Appeal Director i Børns Vilkår, og som Direktør på Godsbanen i Aarhus. Herudover er han medstifter af Danmarks Outdoor festival. Han er aktiv i flere bestyrelser og advisory boards samt, ikke mindst, en efterspurgt foredragsholder.

Med rock’n’roll som metafor for ledelse, samarbejde og virksomhedsstrategi, udfordrer Flemming -med glimt i øjet og højt humør- de gængse opfattelser af ”hvad man kan og ikke kan” samtidig med, at han giver nogle konkrete og underholdende bud på, hvordan man fastholder organisatorisk kreativitet, motivation og arbejdsglæde i en foranderlig tid. 

 Foredragene kan tilpasses efter ønske og er blandt andet velegnede til kick off arrangementer, som del af idé- og strategiworkshops eller som faglige oplæg ved møder, erhvervsmesser og konferencer. Temaer og fokus målrettes, så det henvender sig til både topledelse og medarbejdere i såvel etablerede virksomheder, som iværksættermiljøer.

 

Glæd dig! Flemming Dybbøls foredrag er underholdende, fagligt velfunderede, skarpe og fyldt med både provokationer, skæve vinkler og højt humør!
ROCK YOUR LEADERSHIP – AND YOUR BUSINESS

Ifølge Flemming Dybbøl, har vi brug for et mere tidssvarende perspektiv på begrebet lederskab. Med Rock’n’roll Leadership som metafor for ledelsesbegrebet, tilføjer han en ekstra dimension til den fremtidige udvikling af såvel strategier som den daglige ledelsespraksis. Med andre ord, ”rocker” han ved de gamle dogmer og giver sit bud på brugbare pointer, ved hjælp af erfaringer krydret med humor og god energi.

I dette foredrag, får du blandt meget andet svarende på, hvorfor det ikke altid er de bedste, der vinder, og hvorfor man kan være ret ligeglad med sine konkurrenter.

ROCK YOUR IDEAS – BE CREATIVE

Fornyelse og kreativ udvikling er en disciplin der kan læres af alle -og det behøver bestemt ikke være kedeligt! 

Kickstart processen med dette underholdende foredrag hvor Flemming Dybbøl -med et glimt i øjet- illustrerer flere af de innovative projekter han har været medskaber af, gennem sin karriere. Ved hjælp af fotos, filmklip -og ikke mindst sig selv- går han lige til grænsen, når han tager publikum med på en guidet tur gennem sin kringlede hjerne, samtidig med, at han forklarer om mindsettet bag ideudvikling. Foredraget indeholder nemme teknikker til, hvordan I kan få nye kreative ideer sammen, og henvender sig til alle der har brug for at nytænke sig selv, sit team eller sit brand.

I dette foredrag får du, blandt meget andet, svarende på, hvorfor man ikke bare må men SKAL gå til grænsen en gang imellem, og hvorfor fejl, fiaskoer og dumme udtalelser, af og til, kan være kilden til de bedste ideer.

ROCK YOUR SPIRIT – KEEP UP THE GOOD WORK

I en verden der måler, vejer og udfordrer os på alle fronter, hvor vi presses af kunstig intelligens (AI), effektivisering og miljørapportering (ESG), udgør god forandringsledelse et vigtigt fokusområde for mange virksomheder. 

I dette foredrag, giver Flemming Dybbøl sit bud på, hvordan man bevarer kollektiv nysgerrighed og fastholder arbejdsglæden når medarbejdergruppen udfordres af omstrukturering eller nye arbejdsgange med fare for stress og udbrændthed.

Flemming kommer blandt andet med konkrete eksempler på, hvordan man kan bruge mere humor i dagligdagen. 

Udtalelser