hvid logo
Dyboarh Creative Management er skabt af Flemming K.P. Dybbøl
FLEMMING DYBBØL
"Missionen er, at guide og videregive erfaringer til så mange som muligt"

Med mere end 30 års erfaring fra industrien, kultur- og festivalbranchen, vil Flemming med foredrag, peptalks og rådgivning, hjælpe og guide andre til at opnår deres mål og få succes med deres virksomhed.

Flemmings helt personlige visioner er ret simple. “Jo bedre det går, jo mere fritid vil han have”. Han har altså ingen mål om høj indtjening, men udelukkende et ønske om at hjælpe andre og dyrke sit aktive cykel- og outdoor liv, og have så meget tid som muligt, sammen med sin familie og venner.

Eksempelvis, holder han altid fri, når bandet Magtens Kooridorer spiller inden for en radius af 500 km. 🙂 

Læs mere om Flemming nedenfor, hvor han selv fortæller mere om sin baggrund.

Års erfaring
0 +
Afholdte foredrag
0
Virksomheder hjulpet
0
Workshops og teambuildings afviklet
0
HISTORIE

Flemming bagfra

Flemming Dybbøls historie bagfra, betyder at vi starter med det sidste først.

I starten af 2023 blev jeg, efter et indlæg hos Lego, kontaktet af One Decision. De ville gerne have, at jeg blev en af deres foredragsholdere. Det sagde jeg naturligvis ja tak til. Det gjorde jeg, af flere årsager; Først og fremmest, fordi jeg ELSKER at holde foredrag og det i forvejen var en del af min plan, at skrue op for den del igen. Men jeg gjorde det bestemt også, fordi One Decision er et bureau der udelukkende repræsenterer kvalitet, hvilket ses på de navne jeg er kommet i selskab med. Så nu er det igen blevet en stor del af min hverdag, at holde foredrag om kreativitet og forandringsledelse med mere.

Umiddelbart før foredragsdelen blev kickstartet, havde jeg opsagt min stilling som Major Appeal Director hos Børns Vilkår, for at hellige mig netop foredrag, bestyrelsesarbejde og rådgivning. 
Rådgivningsdelen fik jeg også skubbet ekstra godt i gang, da jeg var Keynote Speaker og Mentor på årets Seedster konference i Marbella. Dette har medført, at jeg i dag arbejder med flere virksomheder, som har valgt at bruge mig som strategisk rådgiver. 

Min baggrund ”bagfra”:
Jeg har en baggrund som Major Appeal Director i Børns Vilkår, Administrerende Direktør for Kulturcentret Godsbanen, Kommerciel Direktør for SMUKFEST, Administrerende Direktør for Smuk Event A/S, Kommerciel Chef hos Grene IndustriService A/S, Salgschef hos Aarhus Elektro, Projekt ansvarlig hos EL-TA A/S, Elektriker hos Jens Bisgaard Elinstallation og innovationskonsulent i eget regi.

Jeg har en udvidet bestyrelsesuddannelse, og erfaring med bestyrelsesarbejde for SMUKFEST, Outdoor 365 ApS, Walthers Musik Cafe, Smuk Event A/S, Aarhus Cyklebane, Outdoorfestivalen i Ry, Danmarks Outdoor festival i Silkeborg, Brug Bolden Danmark og Kultursamvirket i Aarhus.

Jeg har taget hele rejsen fra håndværker over en videregående uddannelse, til sælger, key account manager, salgschef, marketingschef og til administrerende direktør. Jeg har været med til at skabe flere virksomheder og aktieselskaber. Derfor kender jeg til, og har erfaring med de fleste processer og funktioner i en virksomhed.

Jeg har været en stor del af den kreative udvikling og kommercielle succes i Smukfest i mere end 30 år, hvor jeg, sammen med de skønneste og mest kreative hjerner, aldrig har været bange for at tænke nyt og anderledes. Jeg har også været en stor del af etableringen og opbygningen af Danmarks Outdoorfestival i Ry og Silkeborg siden 2015.

I 2021 medvirkede jeg i bogen “Intuition i ledelse” skrevet af erhvervspsykolog Mette Møller, hvor jeg blandt andre giver min vinkel på , hvordan man bruger erfaring og intuition i sit lederskab.

Som skrevet flere steder på dette site, så er jeg vild med deadlines, fejl, fiaskoer, dumme udtalelser, barnlighed og leg. Jeg er vild med at gå til grænsen og flytte barrieren for, hvad “man” kan gøre.

Jeg er ikke meget for at give op – for der findes næsten altid en vej til målet!

VISSION OG MISSION
Hold verden kreativ og legende

Vi ønsker at være medvirke til et stærkere og mere nytænkende startup- og vækst miljø i Danmark. 

Vi vil inspirere, træne og rådgive så mange virksomheder som muligt. Samtidig vil vi deltage i den politiske debat om de forhold virksomheder og ikke mindst starups har og af den vej påvirke forholdene og mulighederne for flere virksomheders vækst og succes.

 "Et simplere og mindre omkostningstungt startup miljø, vil skabe vækst til gavn for hele samfundet" - Flemming Dybbøl
Tak til vores partnere:
YDELSER
En bred vifte af strategiske og kreative værktøjer til din organisation

Vi tilbyder foredrag, workshops, og strategisk rådgivning for bestyrelse, direktion og ledelse. Vi tilbyder også rådgivning og projektstyring af events som festivaler, koncerter, firmafester og lignende.

Foredrag

Med fokus på at holde organisationen kreativ

Strategisk rådgivning

For både bestyrelse, direktion og ledelse

Workshops

På dagsbasis og for både større og mindre teams

Teambuilding

På dagsbasis og for både større og mindre teams

Projektstyring

Af fx festivaler, events, firmafester m.m.